TRANSPORT-SCAN

ON‐Solutions heeft zich gespecialiseerd in het verzorgen van transportscans voor productiebedrijven en handelsondernemingen. ON‐Solutions zoekt voor haar klanten de meest ideale transportmethodiek, allocatie, wijze van beladen, verpakken en vervoeren over de weg, over zee of door de lucht. De ervaring leert dat besparingen op de totale transportkosten van tussen 6% en 12% haalbaar zijn.

3 eenvoudige stappen zorgen voor het gewenste resultaat.

Intake

U ontvangt een scorecard die u in 15 ‐ 20 minuten voor uzelf invult. Op basis hiervan krijgt u een voorproefje op de te verwachten kostenbesparing en procesverbetering.

Advies

Nadat u de ingevulde vragenlijst retour heeft gestuurd ontvangt u, op basis van de ervaringen en database van ON‐Solutions, een duidelijker inzicht in de te verwachten besparingen.

ON‐Solutions berekent voor dit adviesgesprek geen kosten. Aan het einde van dit gesprek kunt u aangeven of u de besproken verbeterpunten ook wilt laten implementeren.

Actie

On‐Solutions zorgt voor duidelijk meetbare acties en helpt uw organisatie o.a. met uw procesverbetering en daardoor het realiseren van besparingen.

Waarom zet u niet de knop op ON?

5218-spanning-zekering-320


Passion for Improvement